Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay trailer για το Farming Simulator 19

*
Οι λάτρεις των αγροτικών εργασιών έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, μιας και η Focus Home Interactive δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το Farming Simulator 19. Οι παίκτες θα έρθουν σε επαφή με βασικές αγροτικές εργασίες αλλά και με τις βαμβακοκαλλιέργειες που είναι ένα από τα νέα στοιχεία του παιχνιδιού, ενώ το μάζεμα της σοδειάς πραγματοποιείται με τα πλεόν σύγχρονα μηχανήματα. Το Farming Simulator 19 περιγράφεται ως ο πιο πλήρης εξοιμοιωτής αγροτικών εργασιών και θα περιλαμβάνει δύο μεγάλους χάρτες, ένα σε ευρωπαϊκό και έναν σε αμερικάνικο έδαφος. Θα υπάρχουν περισσότερα από 300 οχήματα και μηχανήματα, από κορυφαίες φίρμες όπως John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr και άλλες. Εκτός από τις αγροτικές εργασίες, θα υπάρχουν και κτηνοτροφικές δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το μεγάλωμα και διαχείριση αγελάδων, χοίρων, προβάτων και κοτόπουλων. Μάλιστα για πρώτη φορά θα είναι δυνατή η ανατροφή αλόγων. Το Farming Simulator 19 θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου 2018, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*